Nieuwe boeken

21 maart 2019

Een poosje geleden vond ik een overzicht van sciencefiction en fantasy in het Engels die in 2019 uit ging komen. Likkebaardend zat ik te scrollen door al die fascinerende titels. En toen bedacht ik me: ik wil dit ook. Dus vanaf vandaag begin ik met het bijhouden van een maandelijks overzicht van nieuw te verschijnen boeken. Omdat de maand al bijna voorbij is loop ik wat achter, maar een vergelijkbare post wil ik elke maand plaatsen.

Een van de dingen die we beter kunnen doen in het genre is volgens mij zichtbaarheid. We staan op beurzen, maar daar vind je maar een klein deel van het potentiele publiek. En door dit overzicht niet te koppelen aan een uitgeverij of schrijver, komt er hopelijk wat extra kruisbestuiving op gang.

Om dit overzicht te vullen heb ik jullie hulp nodig. Stuur je favoriete schrijver of uitgever naar deze pagina en laat ze weten dat ze de details van hun aankomende boeken kunnen doorgeven via tom@vonkfantasy.nl.

Ik weet ook niet of een maandelijkse post hier het handigst is, maar het lijkt me een goed beginpunt voor dit experiment.


Foto door Janko Ferlič.

Become a Patron!

Steun schrijvers van verhalen en nieuwe ontwikkelingen van Vonk op Patreon. Het kan al vanaf $1.